Speciaalbierwinkel 't Biermenneke

’t Biermenneke is de bierwinkel van Nijmegen en omstreken. Of je wekelijks voor de nieuwste specials komt of voor je favoriete speciaal bier of voor het ideale cadeau om te geven én te krijgen! Wij staan 7 dagen in de week voor je klaar en voorzien je graag van advies!

Geboren in de kroeg

Hans en Maurice staan beiden al van jongs af aan in de kroeg. De kroeg van de familie Huisman. De plek waar hun liefde voor bier is ontstaan.

Dit was natuurlijk met name liefde voor pils, omdat er toentertijd niet heel veel andere keuze was. De laatste jaren heeft Café Piet Huisman zich echter ontwikkeld tot hét speciaalbiercafé van Nijmegen, met een indrukwekkend assortiment aan bieren. En zodoende is de liefde voor pils bij Hans en Maurice met speciaalbier uitgebreid. In de afgelopen jaren is het contact met verschillende brouwerijen steeds intensiever geworden en inmiddels schenken ze bieren van over de hele wereld.

Steeds vaker kregen Hans en Maurice de wens te horen van cafébezoekers dat ze de verschillende speciaalbiertjes ook wel eens thuis wilden drinken. Gewoon, lekker op de bank. En ook aan die vraag wilden ze graag voldoen. Combineer deze vraag met echte passie voor speciale bieren, de goede relatie met brouwerijen, een eigen speciaalbierfestival en een speciaalbierwinkel is het logische gevolg.

En zo is ‘t Biermenneke geboren.

Partners

’t Biermenneke is niet alleen voor de particulier. Maar werkt ook graag samen met collega’s in de horeca of retail. Interesse? Neem dan contact op via info@biermenneke.nl

Café Piet Huisman

Speciaalbiercafé

Samenwerken, niet helemaal. ’t Biermenneke is ontstaan doordat wij in het café steeds meer de vraag kregen om al die bijzondere bieren ook voor thuis te verkopen. Het pand naast het café kwam vrij en daar is ’t Biermenneke in juli 2018 geopend!

Bezoek website

Hofmans Events

Evenementen catering

Al een jarenlange samenwerking met deze veelzijdige cateraar. Een bierproeverij met bijpassende hapjes of ’t Biermenneke wie bier tapt op een bedrijfsfeest voor extra beleving.

Bezoek website

Café Samson

Speciaalbiercafé

Het café wie zowat het speciaal bier heeft geïntroduceerd in Nijmegen. Al ruim 30 jaar een ruim assortiment wie wij nu met enige regelmaat mogen helpen met bijzonder bieren.

Bezoek website

Tappers

Café

De in 2019 geopende zaak in de Van Welderenstraat kan je zelf je pilsje
tappen! Hoe gaaf is dat?! Liever een speciaalbiertje? Grote kans dat
een van de specials bij ons vandaan komen.

Bezoek website